FÖRETAGSLÖSNINGAR

Genom flexibla lösningar kan Eget Förråd förenklar ditt företags lagerbehov.

GENERÖSA ÖPPETTIDER

Du har tillträde till ditt förråd när du behöver det. Tidiga mornar eller sena kvällar, vi har alltid öppet för dig mellan 06.00-23.00 7 dagar i veckan.

FÖRETAGETS LAGER

Ert förråd kan göras tillgängligt för flera personer på företaget. Meddela oss vilka som ska ha tillgång så kan ni få flera uppsättningar med passerkort.

KONTRAKTSKRIVNING

Förändras ditt behov beroende på årstid? Hos Eget Förråd är det enkelt att öka eller minska förrådsytan så hyran följer ditt behov. Vi erbjuder förråd för kortsiktiga lagerbehov.

SÄKERHET

Många hantverkare upptäcker att våra förråd är idealiska till förvaring av verktyg och redskap. Säker och lättillgänglig förvaring och enklare arbetsyta kan förenkla din vardag.

BUDSLUSS

Budslussen finns tillgänglig för dig som företagskund. Dina leverantörer får tillgång till denna och kan enkelt leverera ditt gods utan att du är på plats. Du kan hämta ut ditt gods i lugn och ro, när det passar dig.

TILLGÄNGLIG SUPPORT

Du kan lita på att vi gör allt för att du ska få den hjälp du och ditt företag behöver. Du är alltid välkommen att kontakta oss med frågor eller förändrade behov.